Eveline

“Ik heb de behandeling als zeer ontspannend ervaren. Ik ben gaan liggen, was nog wat onrustig en vol van gedachten. Ik zakte steeds dieper weg en kon me heel diep ontspannen. Ik merkte in de week die daarop volgde dat mijn hoofd veel rustiger en leger was. Ik zat in een moeilijke situatie, maar kon erg rustig blijven en dealen met wat er gebeurde. Echt een absolute aanrader!”

Helmone

“Bij elke Access Bars behandeling die ik heb ontvangen van Gabi, voel ik het stromen en zonder er woorden aan te geven, merk ik dat er steeds weer veel wordt losgelaten. Mijn hoofd wordt stil en mijn lijf voelt zich als herboren als ik weer de tafel afstap. En wat een bijdrage is het als (één van) de poezen erbij komen liggen, dit werkt rustgevend en helend. Ik kijk er altijd naar uit om weer te gaan. Gabi houdt mij scherp, en is zonder oordeel, waardoor ik mij heel fijn bij haar voelt.”

Anouk

“Dank je, Gabi, voor de manier waarop je tijdens de Access Bars behandelingen zonder oordeel was en mij daardoor uitnodigde te zijn wie ik ben en ook dat er te laten zijn wat er was. Hierdoor ontstond ruimte. Voor iemand die altijd het gevoel heeft ergens hard voor te moeten werken en haar best te moeten doen, was het heel fijn om tijdens de behandeling niet actief te hoeven zijn. Juist te mogen leren ontvangen. De behandeling bracht niet alleen in mijn hoofd, maar in mijn hele lijf ontspanning.”

Jacqueline

Lieve Gabi, Toen jij het over de DualiteitenDans had, kon ik mij daar niets bij voorstellen. Dat geeft echter helemaal niets. Wat ik beleeft heb was bijzonder! Door jouw invoelingsvermogen en werkelijk fantastische, liefdevolle begeleiding, is het mij gelukt om echt contact te maken met mijn lichaam. Door middel van muziek, tekst, bewegingen en jouw vragen en opmerkingen. Voor het eerst kunnen luisteren naar mijn lichaam en mij ermee verzoenen en waarderen. Ik heb veel losgelaten en wat ik nu, een paar weken later kan zeggen, is dat mijn verhouding tegenover mijn lichaam voorgoed is veranderd. Als ik nu pijn voel ga ik daar heel anders mee om en veranderd de pijn ook. Mijn oprechte dank hiervoor. Liefs, Jacqueline 53 Jaar

Saskia Mevis

Gabi is briljant en nederig, ze is vriendelijk en krachtig, ze is grappig en spot on! Ik leerde Gabi kennen toen ze haar eerste 4-daagse training bij mij volgde en vanaf dat moment is ze nooit meer uit mijn wereld verdwenen. Eén van haar geweldige capaciteiten is de kwetsbaarheid om naar alles te kijken en daarmee is ze een inspiratie. Op welke manier je ook met haar werkt, Gabi is betrokken en loyaal en altijd bereid om een bijdrage te leveren. Het is een gift om met haar te werken!

Bovenkant

KVK: 80604900
BTW-ID: NL003465381B54

Webmaster Gé Timmer
Foto's Daryl van Ewijk & Nicky de Kruijf.