(Privé) Yoga op maat

4x in de week geef ik yogalessen. Veel van de deelnemers zijn wat ouder en/of hebben te maken met fysieke pijn en spanning en dat vraagt om creativiteit in de lessen. Ik had nooit gedacht dat ik zelf lessen zou geven omdat ik ook altijd veel pijn heb gehad en daar verschillende diagnoses voor heb gekregen.

Nu blijkt dat ik vanuit die ervaring juist hele fijne lessen kan creëren omdat ik weet hoe het is. Ik geef geen les vanuit het boekje en perfecte houdingen. Ik ervaar de les vanuit communicatie met lichamen en kies houdingen die een bijdrage zijn.

Conditie, kracht en flexibiliteit zijn ook allemaal deel van de lessen, maar niet vanuit prestatie en forceren. Juist vanuit present zijn en ontspanning zijn deze lessen een gift voor je lichaam op meerdere lagen!

Daarom maak ik nu ook yogalessen op maat. Tijdens een intake kijken we samen wat jouw lichaam op dit moment ervaart en waar het behoefte aan heeft om te veranderen of om meer gemak mee te krijgen. Daarna maak ik een yogales voor jou en neem deze ook op, zodat je de les altijd in je eigen tijd kan volgen.

Of kies misschien zelfs wel voor een heel verwenpakket speciaal voor jou!

Ook hier starten we met een intake en van hieruit maak ik een yogales speciaal voor jouw lichaam.
Daarbij neem ik 3 ‘momentjes voor jezelf’ op afgestemd op jouw energie. Deze ‘ momentjes voor jou’ nodigen je uit naar een moment van ontspanning en aanwezig zijn met jezelf.
Om het compleet te maken heb ik nog een hele leuke verrassing die ik met je deel!

Kortom een cadeau voor jezelf waar je niks hoeft te fixen of hoeft te veranderen… je mag ontspannen en ontvangen!

Wat anderen over mijn yogalessen zeggen;
*Jouw lessen zijn zoveel meer dan een les. Het is een beleving!
*Wat een fijne rust breng je door je lessen!
*Ik kan me volledig overgeven aan je stem en ontspannen…
*Door jouw invoelingsvermogen en werkelijk fantastische, liefdevolle begeleiding is het mij gelukt om voor het eerst echt contact te maken met mijn lichaam!

De behandelingen zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg of arts, maar zijn een goede aanvulling en/of ondersteuning hierop. Medische behandelingen of medicijnengebruik mag niet worden gestopt zonder eigen arts/specialist te raadplegen. Hier ben je te allen tijde geheel zelf verantwoordelijk voor.