Coaching

Tijdens iedere sessie die ik geef is er de mogelijkheid om vragen te stellen en naar stukken te kijken die je wellicht tegenhouden om in je kracht te gaan staan.

Dit kan om fysieke stukken gaan, maar ook over patronen en coping mechanismes. Door ons leven heen hebben we veel aangeleerd om onszelf te beschermen en aan te passen.

Vaak is dit voor een periode een bijdrage totdat we het eigenlijk tegen onszelf gaan keren en het ons juist klein houdt.

Coaching in combinatie met 1 van de sessies is verrassend dynamisch en brengt verandering op vele lagen.

Mocht je de sessies liever in stilte ontvangen of geen sessie willen ontvangen en wel naar een vraagstuk kijken? Kies dan voor een coaching sessie en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Het helder maken en erkennen van een patroon creëert ruimte om andere keuzes te gaan maken. Stapje voor stapje dingen te veranderen en ontdekken wat jou hierbij helpt.

Daarnaast kijken we ook welke kwaliteiten hier juist aanwezig zijn. Hoe je die op een andere manier kan inzetten, als een capaciteit die je leven makkelijker en leuker maakt.

We vullen je rugzak met bruikbare tools, waardoor je dit ook in de praktijk kan brengen.

Vaak betreft het ook vertrouwen in jezelf opbouwen en jezelf op waarde leren schatten.

We creëren helderheid over waarom je deed wat je deed. Door hier begrip voor te hebben kan het gevecht en de (zelf)veroordeling stoppen.

Ben je er klaar voor om je potentieel te ontdekken, wat je zo lang hebt onderdrukt?

Ik creëer een veilige ruimte waar we dit kunnen exploreren en ik nodig je uit om je te laten verrassen door jezelf en de wijsheid van je lichaam.

Lees meer over dit onderwerp in de Leeshoek

Bovenkant

KVK: 80604900
BTW-ID: NL003465381B54

Webmaster Gé Timmer
Foto's Daryl van Ewijk & Nicky de Kruijf.