Helen van trauma's

Een onrustig gevoel in m'n buik... 1000en gedachtes die door m'n hoofd schieten... Ik merk dat ik opgefokter raak... Ik moet bewegen om mezelf niet overstuur te maken...

En dan toch BAM in 1x slaat het als het ware in....

[Lees meer]

Lichaamswerk

Oh wauw heerlijk toch die ochtenden dat je wakker wordt met weer nieuwe informatie en helderheid?

De afgelopen weken ervaar ik best wel weer intensiteiten in mijn lijf op de voor mij bekende plekken en eigenlijk was ik gewoon super geïrriteerd hiermee...

Dit moet toch na al dat lichaamswerk ondertussen wel eens over zijn! En waarom komt het nu weer terug, is het weer zo intens!

[Lees meer]

Bouw jij een toekomst gebaseerd op wie je vroeger was?

Ik deed de opleiding SPH, zou op een groep starten en zo doorgroeien naar manager. Ik was niet zo van het burgerlijke dus het huisje, boompje, beestje had ik niet bedacht, maar wel dat ik veel zou gaan reizen, een hechte vriendengroep zou hebben. Je weet wel een beetje gebaseerd op Friends😉 en uiteindelijk ook wel een leuke relatie zou hebben. Ergens had ik toch het idee dat mijn tienertijd gewoon zou doorgaan in al die leeftijdsfases en dat beviel me wel.

Deze 5 zinnen die ik hierboven beschrijf hebben mij 5 jaar vast gezet in frustratie, verdriet, oordeel en geen zin meer om een toekomst op te bouwen.

[Lees meer]

Bovenkant

KVK: 80604900
BTW-ID: NL003465381B54

Webmaster Gé Timmer
Foto's Daryl van Ewijk & Nicky de Kruijf.