ESSE

Energetic Synthesis of Structural Embodiment (ESSE) is ontwikkeld door Suzy Godsey, geïnspireerd door de effectiviteit van het lichaamswerk van Access Consciousness.

ESSE is ontworpen om veranderingen in de structuur en vorm van het lichaam te creëren, wat resulteert in meer gemak met beweging, functies van het lichaam en de energetische lichaamssystemen.

ESSE werkt op de oppervlakte van het lichaam en kan diep doorwerken naar delen in het lichaam om meer bewegingsvrijheid te creëren.

Het is een energie dat lichamen toelaat om de effecten en beperkingen van oordelen los te laten.  Met deze behandeling ben ik volledig aanwezig met jouw en kijk ik naar het lichaam als geheel en niet als verschillende compartimenten. Zo zal ik je vragen naar een specifieke klacht en daarnaast je lichaam vragen mij te brengen naar de plekken waar het een bijdrage is.

Tijdens ESSE telt iedere aanraking, iedere beweging. Overal waar ik mijn hand neerleg communiceert jouw lichaam terug en daarmee is iedere aanraking van waarde. Met deze behandeling draait het er niet om dat jouw lichaam gemasseerd wordt. De bewegingen dringen diep door in het weefsel en brengt daarmee mogelijkheden op plekken die je niet kan bedenken.

We kunnen vele dingen in ons lichaam ervaren waarvan is gezegd dat we er maar mee moeten leren leven. Dat het niet meer kan veranderen en er vooral naar symptoombestrijding wordt gekeken. Maar wat als er een andere mogelijkheid is?

De oordelen en het gevecht tegen pijn weerhouden ons ervan om te communiceren met ons lichaam.

Je lichaam is niet tegen je…

Het verlangt ernaar samen te creëren en aan je bij te dragen zodat je alles kan kiezen waar je naar verlangt.

Wat als pijn en klachten er niet zijn om je tegen te werken, maar juist om je te laten zien waar je jezelf nog vastzet?

Wat als alles het tegenovergestelde is van wat het lijkt te zijn…

Hoeveel informatie is je lichaam dan eigenlijk met je aan het delen?

En hoeveel meer gemak kan je jezelf geven om deze informatie te ontvangen?

Mag deze prachtige behandeling een bijdrage zijn voor jou?

Impressie filmpje van Suzy Godsy

De behandelingen zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg of arts, maar zijn een goede aanvulling en/of ondersteuning hierop. Medische behandelingen of medicijnengebruik mag niet worden gestopt zonder eigen arts/specialist te raadplegen. Hier ben je te allen tijde geheel zelf verantwoordelijk voor.