Coach Nieuwegein

Als coach uit Nieuwegein help ik jou op weg

Ben je op zoek naar de plek in jezelf waaruit je vrijer beweegt, vrijer kiest en helderder waarneemt? Als coach uit Nieuwegein nodig ik je uit om echt bij de innerlijke waardering voor jezelf te komen en deze te verankeren samen met zelfvertrouwen. De sessies zijn altijd op maat en afgestemd op jouw behoeftes en mogelijkheden. Met nieuwsgierigheid kijken we naar je verlangens en wat je graag uit de sessies wilt halen. Van probleem naar mogelijkheid en van angst naar kracht. Deze woorden vatten mijn visie op coaching goed samen. We beginnen altijd met een intakegesprek en tijdens de laatste sessie is er ruimte voor evaluatie en afscheid. Ik vind het belangrijk om stil te staan en te erkennen wat je sinds de eerste sessie hebt bereikt. Wil je meer weten over wat mijn werkwijze als coach uit Nieuwegein uniek maakt? Of heb je vragen over mijn danstherapie? Bel naar 0623577050 om al je vragen te stellen.

Coach in Nieuwegein bij perfectionisme en faalangst

Wil je altijd de puntjes op de i zetten? Is jouw innerlijke criticus nooit tevreden? Over het algemeen wordt er positief gereageerd op het feit dat je perfectionistisch bent. Er is toch niets mis mee om altijd net dat stapje extra te zetten? Perfectionisme is op zichzelf niet verkeerd, maar wanneer je niet kunt voldoen aan bepaalde verwachtingen kan het een negatieve uitwerking hebben. Als coach uit Nieuwegein zie ik vaak dat cliënten niet meer trouw zijn aan zichzelf. Ze maken daarbij geregeld keuzes vanuit angst en onzekerheid. Dit heeft een negatieve impact op je energielevel, levensvreugde en gevoel van vrijheid. Wil je jezelf losmaken van deze uitputtingsslag? Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek! Samen vullen wij je rugzak met bruikbare tools, waardoor je nieuwe inzichten gelijk in de praktijk kan brengen.

Coach Nieuwegein
Coach Nieuwegein

Loyaliteitsconflicten en labels

Probeer je altijd iedereen tevreden te houden? Wanneer je constant aan het bewegen bent tussen meerdere partijen om te voldoen aan verwachtingen, wordt dit ook wel een loyaliteitsconflict genoemd. Als coach uit Nieuwegein behoort dit onderwerp tot een van mijn expertisegebieden. Tijdens de sessies brengen we in kaart waar je loyaliteitsconflicten ervaart. Door dit helder te maken en dit patroon te erkennen, creëer je ruimte om andere keuzes te maken. Wil je jezelf weer leren te vertrouwen en je rugzak vullen met bruikbare tools? Of ben je benieuwd hoe ik hier access bars training voor inzet? Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Ontrafelen van labels & diagnoses

Wil je ontdekken wie je bent naast de diagnose of label die je hebt? Als coach uit Nieuwegein nodig ik je uit om hier met een ander perspectief naar te kijken. Het kan ontzettend spannend zijn om dit te onderzoeken. Toch is iedere laag die je afpelt weer een cadeau waardoor je anders tegen jezelf aankijkt. Zo ontdek je uiteindelijk wat jouw potentieel is en kom je tot je authentieke zelf. Ik creëer een veilige ruimte waar we dit kunnen ontrafelen en ik nodig je uit om je te laten verrassen door jezelf en de wijsheid van je lichaam. Ontmoet ik je bij jouw InnerWaarde? Bel naar 06-23577050 om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Bovenkant

KVK: 80604900
BTW-ID: NL003465381B54

Webmaster Gé Timmer
Foto's Daryl van Ewijk & Nicky de Kruijf.