Body Process

‘De Access Lichaamsprocessen zijn een uitnodiging voor meer gemak, meer zachtheid, meer potentie en meer plezier met je lichaam. Wat als je lichaam een kompas of gids is voor de geheimen, mysteries en magie van het leven?’ Gary Douglas

Access Consciousness heeft meer dan 50 lichaamsprocessen ontdekt: het zijn energieën die een lichaam kunnen helpen veranderen en transformeren. Elk van deze dynamische processen kan worden uitgevoerd als hands-on behandelingen die het lichaam uitnodigt om te beginnen met genezen EN zichzelf te creëren.

De lichaamsprocessen werken door op het cellulair geheugen. Het gaat hierbij om alles wat in onze cellen vastzit aan degeneratie, ziekte en disharmonie. Over wat geen bijdrage is voor het lijf maar waar we met onze mind niet bijkomen omdat het zo diep ligt opgeslagen en er vaak geen actieve herinneringen aan hebben.

Het is de opstapeling van kleine trauma momenten en stress dat steeds meer ongemak creëert totdat het zich uit in iets wat fysiek zichtbaar en vaak ook voelbaar is.

De lichaamsprocessen zijn een bijdrage voor dat wat zichtbaar is en voor dat wat je niet eens bewust bent dat er zit.

Het werkt diep door, brengt veranderingen toe en helpt het lichaam los te laten wat geen bijdrage is. Terwijl het je lichaam tegelijkertijd uitnodigt naar de eigen wijsheid, het zelf genezend vermogen en de geniale genererende creatiekracht die het lichaam van nature is.

Stel je eens voor een energiek, vrij en ontspannen lichaam die meer bewegingsvrijheid heeft en met meer gemak door veranderingen en intensiteit heen kan gaan…

Waar oordelen, verwachtingen, projecties, herinneringen, controle, brainwash en trauma’s mogen smelten en er ruimte ontstaat voor andere mogelijkheden met je lichaam en je leven…

De lichaamsprocessen nodigen je uit om je er met je mind niet mee te bemoeien… Je lichaam weet wat te ontvangen en wat er mee te doen. Dat is iets wat niet logisch te begrijpen en te definiëren is maar een uitnodiging om je lichaam te vertrouwen en de magie die het is toe te laten. Het is een mogelijkheid om je leven te verrijken op allerlei vlakken!

Tijdens het proces lig je gekleed op de massagetafel en kan ik mijn handen op verschillende posities op het lichaam brengen, afhankelijk van welk proces je lichaam heeft gekozen. Op deze plek kunnen de energieën van dat proces gaan stromen. Het zijn de natuurlijke energieën die lichamen al zijn en waar ze dmv deze processen aan herinnert worden en opnieuw tot uitgenodigd.

Is deze behandeling voor jou? (Vraag het aan je lijf en niet aan je hoofd😉) Voel je dan vrij om contact op te nemen!

De behandelingen zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg of arts, maar zijn een goede aanvulling en/of ondersteuning hierop. Medische behandelingen of medicijnengebruik mag niet worden gestopt zonder eigen arts/specialist te raadplegen. Hier ben je te allen tijde geheel zelf verantwoordelijk voor.