Access Energetische Facelift®

Welke oordelen heb jij over jezelf? En zie je die gespiegeld door je lichaam?

Er is een andere manier van omgaan met je lichaam… je lichaam communiceert graag met en verandert zelfs graag naar een vitaal, mooi en energiek lichaam!

Eén van de behandelingen die hierin zo’n grote bijdrage is voor lichamen is de Access Energetische Facelift® behandeling. Het is een heel mooi diepwerkend lichaamsproces die een ontspannende en verjongende uitwerking heeft op het gehele lichaam. Daarmee is het eigenlijk ook meer een algehele lichaamslift dan een Facelift alleen.

Tijdens de behandeling krijgt je lichaam de mogelijkheid om oordelen, projecties en overtuigingen, die diep in de cellen liggen opgeslagen, te transformeren.

De Energetische Facelift® behandeling wordt gedaan door aanraking op het gezicht en de hals. In deze ontzettende, zachte hands-on behandeling ontvangt je lichaam die liefdevolle, helende en tegelijk een dynamische energie waarin alles wat geen bijdrage is kan smelten. Het verdiept en versnelt het natuurlijk helend vermogen, wat de cellen van je lichaam in staat stelt om te herstellen.

Vanuit diepe ontspanning komt je lijf toe aan wat het weet zonder dat de mind ertussen hoeft te komen. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.

Dit is precies de ruimte die je cellen zo’n boost geeft naar vitale en generatieve energie, letterlijk en figuurlijk! Nu je lichaam tot op celniveau stress kan loslaten, zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.

Een Energetische Facelift® behandeling kan helpen bij:

  • Een meer vitale uitstraling
  • Een gezondere en zachte huid
  • Vermindering van diepe rimpels en lijnen
  • Vertragen van het verouderingsproces
  • Verjonging en verstrakking van de huid
  • Verlichting huidaandoeningen en vervagen littekens
  • Haaruitval
  • Ontspanning van gezicht en lichaam
  • De overgang en hormoonhuishouding
  • Minder oordeel naar je eigen lichaam en dat van anderen

Deze Facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, ook innerlijk zal je, je bewust worden van veranderingen. Dit werkt door in meer rust, plezier, energie en helderheid van geest.

 

Een stralende jij in een stralend lichaam!

 

 De behandelingen zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg of arts, maar zijn een goede aanvulling en/of ondersteuning hierop. Medische behandelingen of medicijnengebruik mag niet worden gestopt zonder eigen arts/specialist te raadplegen. Hier ben je te allen tijde geheel zelf verantwoordelijk voor.