Ik help jou om te kiezen voor jezelf en het vertrouwen in jezelf terug te vinden

Access Bars®

Access Bars® is een set van 32 punten op het hoofd waarin alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je ooit hebt gehad liggen opgeslagen. Door lichte aanraking van deze punten geef je, je lichaam de mogelijkheid om alles wat je belemmert los te laten. Zo creëer je ruimte voor wat jij graag zou willen vanuit jouw eigen diepste verlangen.

We zijn als mensheid vooral gewend om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties, zelfs als ze ons geen goed doen. We handelen vanuit trauma en drama, ontsteltenis, het gedoe en de intriges van deze realiteit. Hoe vaker je je Bars® laat nalopen (runnen), hoe meer je bewust kunt kiezen om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen. We kunnen onszelf losmaken van het oordelen en veroordelen van onszelf en anderen. Met de Bars® behandeling is het alsof je de delete-knop van je PC indrukt. Door het opschonen van oude overtuigingen en hardnekkige programma’s wordt er letterlijk meer ruimte en gemak gecreëerd in je leven op alle gebieden. Je wordt meer present en aanwezig in je leven zoals het nu is. Het verleden hoeft niet langer zijn weerslag te hebben op je toekomst. Nieuwe mogelijkheden en ideeën krijgen de kans om zich te ontwikkelen en zich te openbaren, voorbij aan wat je ooit voor mogelijk hebt gehouden.


Wil je ook:

 • Rust in je hoofd
 • Meer daadkracht en draaglast creëren
 • Minder stress
 • Diepe ontspanning
 • Met meer gemak keuzes maken
 • Plezier met wat je kiest
 • Jezelf leren ontvangen
 • Minder klachten en kwaaltjes
 • Vol energie wakker worden
 • Makkelijker leren
 • Je zelfvertrouwen vergroten en jezelf zijn
 • Van overleven naar leven?
Boek dan een Access Bars sessie of kom naar een Access Bars class in Vianen!

Hoe ziet een Bars® behandeling uit?
Ik werk tijdens sessies altijd vanuit een holistische visie; wat betekent dat alles met elkaar verbonden is. Daarbij maak ik gebruik van mijn intuïtie, kennis en ervaring. Tijdens de Bars® behandeling lig je (gekleed) op een massagetafel, toegedekt met een deken. Jouw hoofd raak ik zachtjes aan op de 32 verschillende punten, de Bars®. De sessies zijn per persoon en per keer verschillend. Je hoeft niet te vertellen waarom je een behandeling kiest en tijdens de behandeling hoef je ook niet te praten, het mag echter wel. Het is een moment dat je niets hoeft te bereiken, presteren of fixen.

Je kunt ook kiezen om een Bars® Class te volgen. Je kunt daarna zelf, als Access Bars® Practioner, de behandeling geven. Door de eenvoud kun je deze direct in de praktijk te brengen, privé en zakelijk. Op de dag zelf leer je alles over Access Bars®, daarnaast ontvang én geef je de behandeling 2x.

Kies jij voor gemak, plezier en overvloed?
Lees er hier meer over.

De behandelingen zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg of arts, maar zijn een goede aanvulling en/of ondersteuning hierop. Medische behandelingen of medicijnengebruik mag niet worden gestopt zonder eigen arts/specialist te raadplegen. Hier ben je te allen tijde geheel zelf verantwoordelijk voor.

Boven

KVK: 80604900
BTW-ID: NL003465381B54

Webmaster Gé Timmer
Foto's Daryl van Ewijk