Access bars training

Access bars training volgen

Hoe heerlijk zou het zijn om de veranderingen en mogelijkheden die de heerlijke acces bars bieden met anderen te delen door een access bars training te volgen? Zo kun je zelf cliënten helpen om letterlijk meer ruimte en gemak in alle gebieden van het leven te creëren. Je leert ze om oude overtuigingen en denkbeelden uit de weg te ruimen. Dit ga je doen door te leren werken met acces bars. Dit zijn 32 punten op je hoofd waarin alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je ooit heb gehad liggen opgeslagen. In de access bars training komt aan bod hoe je belemmeringen uit het lichaam kunt losmaken. Zo creëer jij voor jouw cliënten de ruimte om te leven vanuit hun diepste verlangen. Wil je iedereen om je heen een behandeling kunnen aanbieden die ruimte en ontspanning geeft? Bel dan naar 06-23577050 om een gratis kennismakingsgesprek voor access bars training aan te vragen.

Wat is de meerwaarde van access bars training?

Als coach uit Nieuwegein pas ik om meerdere redenen access bars in mijn praktijk toe. We zijn als mensheid vooral gewend om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties, zelfs als ze ons geen goed doen. Het nalopen van de bars bij jouw cliënten kan daarom van grote meerwaarde zijn. Hierdoor krijgen ze inzicht in hoe ze bewuster keuzes kunnen maken en  hoe ze zichzelf kunnen losmaken van oordelen en het veroordelen van onszelf en anderen. Dit doet ze beseffen dat we zelf de keuze hebben om ons leven te creëren. Het verleden hoeft namelijk niet zijn weerslag te hebben op je toekomst. Wil je het zelfvertrouwen van jouw cliënten vergroten en stress wegnemen? Leer zelf hoe je deze prachtige techniek kunt toepassen door je op te geven voor mijn access bars training. Wil je meer informatie of heb je vragen over de danstherapie die ik tevens aanbied? Bel naar 0623577050.

Access bars training
Access bars training

Ontvang een certificaat

Na het volgen van de access bars training kun je de behandelingen zelf geven in jouw praktijk of bij je thuis. Het is dus mogelijk om hier een aparte dienst van te maken. Na deze dag ben je gecertificeerd Bars Practitioner. Ook word je geregistreerd bij Access Consciousness en ontvang je een certificaat. Doordat je de access bars training in een kleine groep volgt, kun je tijdens deze dag kennis maken met andere Bars Practitioners. Hierdoor is het ook mogelijk dat jij de behandelingen kunt blijven ontvangen. Wil je in één dag leren hoe je access bars moet behandelen en wil je tools leren die je in het dagelijks leven kunt inzetten? Geef je direct op voor de training!

Bovenkant

KVK: 80604900
BTW-ID: NL003465381B54

Webmaster Gé Timmer
Foto's Daryl van Ewijk & Nicky de Kruijf.